Hoe krijg je betaalbare rijlessen

Goedkope rijlessen

De kosten van rijlessen kan astronomisch zijn, vooral als u op zoek bent om uw vaardigheden te nemen buiten de oprit. Gelukkig zijn er manieren om betaalbare rijlessen te krijgen bij een lokale instructeur in plaats van het betalen van een out-of-netwerk rijschool instructeur honderden of zelfs duizenden dollars voor hun diensten. Rijlessen hoeven niet te breken de bank, maar ze hebben wel de neiging om kruipen in prijs vrij snel. Sommige rijscholen rekenen zo veel als 200 dollar per uur voor instructie en zal verwachten dat je een paar honderd dollar te betalen voor elke les die duurt 60 minuten.
Als u wilt dat uw rijlessen betaalbaar te zijn, de eerste stap is het identificeren van een lokale aanpak in plaats van het nemen van een van een out-of-netwerk instelling. Dit artikel bespreekt een aantal van de meest betaalbare instructeurs die geweldige niveau 1 en 2 (intermediair) rijlessen bieden tegen een lage prijs, zodat u kunt beginnen geld te besparen op uw nieuwe hobby eerder vroeger dan later.

Welke tijd van de dag is het meest betaalbaar voor rijlessen?

De meeste rijscholen bieden lessen aan van 8 uur ‘s morgens tot 1 uur ‘s middags, sommige rijscholen bieden ook ‘s avonds en in het weekend lessen aan. Dit is wanneer het instituut personeel in dienst heeft, dus de kosten zijn over het algemeen hoger. Je kunt er ook voor kiezen om op een ander tijdstip les te nemen om geld te besparen op de lessen. U kunt echter beperkt zijn tot een bepaald aantal uren die dag, wat het moeilijk kan maken om ook een volledige wegrit te maken. Andere tijden van de dag zijn niet zo populair omdat studenten al vertrokken zijn en misschien niet in de buurt zijn, dus zorg ervoor om te controleren welke dagen typisch drukker zijn bij uw lokale rijschool.

Wees bereid om in te lopen

Dit is de meest belangrijke en goedkope tip in het artikel. Als u niet beschikt over een eigen auto en kan niet rijden, of u niet beschikt over een manier om naar uw lessen, je bent niet van plan om geld te besparen op rijlessen. Zoek een betrouwbare en betaalbare taxidienst of reserveer een rit met een vriend. Als je binnenloopt, wees voorbereid om te worden genegeerd voor een paar uur als de instructeur heeft geen interesse in je totdat ze zijn volgeboekt voor de dag met betalende studenten. Helaas, dit is gewoon hoe rijlessen werken, en je zult het moeten accepteren als je geld wilt besparen.

Vraag rond voor kortingen

Als je een vriendelijk persoon bent die de neiging heeft om vrienden te maken met anderen, zoek dan uit of er rijscholen in je omgeving zijn die bereid zijn om je een korting te geven. Vraag je vrienden en familieleden als ze weten instructeurs die bereid zijn om een kleinere cut van hun geld te nemen om het te bewaren voor de minder bedeelden. Veel bedrijven hebben een “pay it forward” cultuur waar ze bereid zijn om weg te geven een paar dollar of punten van gratis service aan iemand die ze kennen.

Ontmoet gecertificeerde instructeurs.

Gecertificeerde instructeurs zijn vaak in staat om een korting of zelfs gratis lessen aan te bieden vanwege hun positieve reputatie in de gemeenschap. Het is de moeite waard om een poging om gecertificeerde instructeurs te ontmoeten op evenementen en netwerken met hen in persoon. Dit kan tijd en moeite kosten, maar het kan ertoe leiden dat je een korting of zelfs gratis rijles krijgt. Netwerken met rijscholen kan hit or miss wel, dus wees geduldig en aanhoudend als je wilt om dit te laten werken.