Autogeuren

Welk Autogeuren moet je kopen?

Wat is het beste autoparfum voor jou? Het hangt af van wat je zoekt. Als je op zoek bent naar effectiviteit, ga dan voor een parfum met een langdurige geur. Anders moet u een autoparfum overwegen dat redelijk geprijsd is en een sterke geur heeft. Je kunt de geur van een goedkope, klassieke parfum niet verslaan.

De traditionele parfums zijn meestal gemaakt om lang mee te gaan. Ze zijn gemaakt om gelaagd te worden met andere parfums, zodat de drager de geur op zijn normale niveau blijft ruiken. Autoparfum dat gelaagd is, is een goed idee omdat de geur subtiel genoeg blijft om onopgemerkt te blijven.

Parfums van topkwaliteit zijn zo geparfumeerd dat u op weg naar uw werk in de auto ballistisch wordt. Ik heb één geur in mijn auto die ik niet meer uit mijn systeem heb kunnen krijgen sinds ik hem kocht. Als je het eenmaal aan had, bleef je eraan ruiken; Zo krachtig was het.

De meeste designerparfums vereisen een speciale methode om effectief te zijn. Bij traditionele parfums is het parfum sterk genoeg om op te vallen, maar niet sterk genoeg om de luchtwegen te verbranden. Het middenbereik is waar de echte parfumkracht vandaan komt.

Er zijn drie hoofdcategorieën autoparfum: bloemig, oriëntaals en chypre. Bloemen zijn vaak bloemig en oriëntaals, terwijl chypre een mix is ​​van bloemen en hout. Autoparfums van topkwaliteit zijn vaak bloemig/oosters en hebben een langdurige geur. De kracht van de geur houdt ongeveer 4-6 uur aan.

Bloemige parfums worden het vaakst gevonden in een informele setting, zoals een avondje naar het theater of een avondje uit in de plaatselijke pub met een paar meisjes. De meeste vrouwen hebben een favoriete bloem die ze graag in een casual setting dragen.

De twee klassieke categorieën van damesgeuren zijn bloemig en romantisch. Le Cellier is een ontwerpster voor vrouwen die houdt van verfijnde en romantische geuren. Twee van de belangrijkste bloemengeuren zijn roos en violet, maar er zijn ook geuren die groen zijn. Eigenlijk kan elke bloem worden gebruikt. Hoewel groen een meer gebruikelijke keuze is, zijn er ook geuren die pittig, houtachtig of gewoonweg heerlijk zijn.

Wat betreft asctoristeria mediterrane en gymnastiek. De eerste is een groene, bloemige geur. De tweede heeft een kruidige, houtachtige hint. De derde heeft een diepe, warme geur die perfect is voor dagelijks gebruik.

The Artisan is een geur voor vrouwen in de 21e eeuw. Het heeft een unieke mix van sinaasappel, citroen, roos, jasmijn, vanille, patchouli, koffie, ceder, vetiver, cederhout en spar.

Je vindt deze geuren in warenhuizen en speciaalzaken. Je kunt ze ook online bestellen.